Индивидуални програми и тренинги за психическа подготовка

ТРЕНИНГИ ЗА ПСИХИЧЕСКА ПОДГОТОВКА В СПОРТА И РАЗВИВАНЕ НА ПСИХИЧНИТЕ УМЕНИЯ ЗА ПОСТИГАНЕ НА ВИСОКИ СПОРТНИ РЕЗУЛТАТИ

МОДУЛИ НА ОБУЧЕНИЕ И ТРЕНИРОВКА:

 • КОНТРОЛ НА ЕМОЦИИТЕ
 • МОТИВАЦИЯ И РЕГУЛИРАНЕ (УПРАВЛЕНИЕ) НА МОТИВАЦИЯТА
 • РЕЛАКСАЦИЯ И АКТИВАЦИЯ (БИОФИЙДБЕК)
 • КОНЦЕНТРАЦИЯ (ОБЕМ) И ПРЕВКЛЮЧВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО
 • ЦЕЛЕПОЛАГАНЕ (УМЕНИЯ ЗА ПОСТАВЯНЕ НА ЦЕЛИ)
 • ЕКИПНА ЕФЕКТИВНОСТ В СПОРТА (ИНДИВИДУАЛНИ И ОТБОРНИ СПОРТОВЕ)
 • ВИЗУАЛИЗАЦИЯ
 • УВЕРЕНОСТ
 • ВЗЕМАНЕ НА РЕШЕНИЯ
 • ПОЕМАНЕ НА РИСК
 • ЛИДЕРСКИ УМЕНИЯ (ИЗГРАЖДАНЕ И РАЗВИВАНЕ НА ЛИДЕРИ В ОТБОРА)

ЗА КОГО СА ПРЕДНАЗНАЧЕНИ: 

–    за начинаещи състезатели, които имат намерение да се състезават в бъдеще;
–    за напреднали състезатели, които вече се състезават, но имат необходимост да развият или да подобрят някое от тези умения;
–    за отбори, които имат нужда и искат да развият отборния си индивидуален и екипен потенциал;

ИНДИВИДУАЛНО КОНСУЛТИРАНЕ

Включва консултация със специалист по спортна психология, диагностициране  и очертаване на насоките на работа, изготвяне на индивидуален план за работа и последващи сесии за отчитане и проследяване на постигнатите резултати.

ЗА КОГО Е ПРЕДНАЗНАЧЕНO:

–    за начинаещи състезатели, които имат намерение да се състезават в бъдеще и имат нужда от самоподготовка или са преминали тренинг обучение и продължават работата си по индивидуалните си планове, изготвени след обучението; при други индивидуални казуси;
–    за напреднали състезатели (от индивидуални или отборни случаи), които вече се състезават и имат нужда от самоподготовка или са преминали тренинг обучение и продължават работата си по индивидуалните си планове, изготвени след обучението; при други индивидуални казуси.

ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ, МОЛЯ СВЪРЖТЕ СЕ С НАС! 

Спортна анимация с фехтовка

Често срещаме различни и нови занимания, каквото е й спортната анимация. Вероятно тя Ви е позната от забавленията и състезанията, в които сте участвали или сте наблюдавали докато сте били на почивка на море, на планина или някъде на курорт в чужбина. В обслужването на клиентите се включват различни спортни и други занимания, програми и събития, в които може да вземете участие и да изявите своите скрити състезателни, танцови и дори артистични таланти. Ние ви предлагаме да направите нещо различно за вашите служители, колеги или клиенти като ви предлагаме да им дадете шанс да се докоснат до хладното спортно оръжие и основните рицарски принципи, които спортната фехтовка предлага днес и едновременно с това да се забавляват от сърце!

Какво можем да ви предложим във връзка със спортната анимация, която предлагаме:

* обучение и тренировки във вашата организация, хотелски комплекс, спортен или детски център в определени дни от седмицата или по конкретни поводи и събития

* кратки атрактивни демонстрации на различни празнични събития

Ако все пак не сте сигурни, какво точно искате и не си представяте как ще изглежда едно такова начинание, не се колебайте да се свържете с нас, за да изберем най-подходящото за случая!

Ваучери за тренировки по фехтовка

При нас можете да закупите ваучер за тренировки по фехтовка за подарък на Ваш приятел по различни поводи. Подарете нещо различно на вашите близки! Подарете им усещането да бъдат рицари или мускетари, да усетят тръпката от дуела с хладно спортно оръжие!


ВАУЧЕРИ „ФАМИЛИЯ“

Те дават възможност на вашето семейство да направи нещо заедно, защо пък да не е фехтовка! Отделете време за своето здраве и здравето на най-близките ви хора като си подарите тренировка/и по фехтовка! Можете да заявите ден и удобен за вас час, в който нашите специалисти ще разкрият за вас тайните на рицарското изкуство!

За информация се свържете с нас на тел. 0889 21 09 79 или на e-mail: escalibur@abv.bg

Close Menu